...

De iPhone 16 modellen zijn hier, pre-order ze nu al bij nobotel!

De langverwachte iPhone 16-modellen zijn hier, en vanaf vandaag kun je ze exclusief pre-orderen bij nobotel, jouw betrouwbare partner voor zakelijke telefonie! Apple heeft op 9 september 2024 vier nieuwe modellen gepresenteerd, en wij zorgen ervoor dat jij als een van de eersten kunt profiteren van deze baanbrekende smartphones.

iPhone 16: Wat is er nieuw?

De nieuwe iPhone 16-modellen zitten boordevol innovatieve functies die jouw zakelijke en persoonlijke leven naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Actieknop: Personaliseer deze knop voor snelle toegang tot functies zoals de camera of Focus-modus.
  • Camera Control-knop: Voor ultieme controle over jouw fotografie, met intuïtieve bediening zoals zoom- en previewfuncties.
  • Verbeterde ultragroothoekcamera: Voor nog scherpere foto’s en video’s, zelfs bij weinig licht.
  • A18-chip: De krachtigste chip tot nu toe, met verbeterde AI-mogelijkheden via Apple Visual Intelligence.
  • iOS 18: Inclusief gloednieuwe AI-functies en meer gebruiksgemak.
  • Wifi 7: Supersnelle draadloze verbindingen, zodat je altijd en overal verbonden blijft.

De iPhone 16 komt in vijf nieuwe kleuren: wit, zwart, blauw, blauwgroen en roze. Of je nu kiest voor de compacte 6,1-inch iPhone 16, de grotere 6,7-inch Plus, of de geavanceerde Pro- en Pro Max-modellen met extra functies zoals de Always-On 120Hz displays en titanium afwerking, er is een iPhone 16 voor iedereen.

Pre-order Details

De pre-order voor de iPhone 16 is vandaag van start gegaan. Bestel nu en zorg dat je als eerste de nieuwe iPhone in handen hebt.

Bij nobotel combineren we de nieuwste technologie met uitstekende zakelijke telefonie-oplossingen. Waar wacht je nog op? Bestel jouw iPhone 16 vandaag nog!