...

Sim Only Zakelijk Vodafone?

Only nobotel!

Door jouw Sim Only Zakelijk Vodafone abonnement via nobotel af te sluiten, geniet jij voortaan van diverse extra voordelen die jouw bedrijf ten goede zullen komen. Onze unieke samenwerking met Vodafone biedt een extra betrouwbaar en flexibel abonnement met handige tools om jouw zakelijke telefonie te optimaliseren en je bedrijf naar het volgende niveau te brengen!
Sim Only Zakelijk Vodafone
Sim Only Zakelijk Vodafone

Betrouwbaar netwerk van Vodafone, flexibiliteit van nobotel

Door het ijzersterke netwerk van Vodafone te combineren met de hoge mate van flexibiliteit van nobotel, verzeker je jezelf van optimale netwerkdekking en verbinding, ongeacht waar je je ook bevindt! Of je nu aan het werk bent in het drukste stadscentrum of in de meest afgelegen uithoek van het land, met Vodafone en nobotel ben jij altijd verbonden met je klanten en team!

Combineren voor optimaal bereik

Ook kan je er bij nobotel voor kiezen je Vodafone Sim Only zakelijk abonnement te combineren met onze twee andere partners: KPN en Odido, om zo een nog betere dekking en bereik te krijgen. Wij kijken voor al je teamleden welke provider de beste dekking geeft in ieders persoonlijke situatie, sluiten de abonnementen af en combineren voor jou alles op één overzichtelijke factuur. Ideaal, toch?
Sim Only Zakelijk KPN
Sim Only Zakelijk Vodafone

Flexibele pakketten & nobotel Mobile Portal

Bij nobotel geniet jij van flexibele pakketten met lagere verplichte MB’s per maand, waarbij je de daadwerkelijke hoeveelheid data per maand ook nog eens zelf kunt uitkiezen. Je betaalt zo alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Bovendien kan je bij ons eenvoudig en kosteloos je abonnementen aanpassen aan de groei en wijziging van jouw bedrijf, zonder dat je vast zit aan hoge onnodige kosten.

Een bijkomend voordeel is de nobotel Mobile Portal, waarin je een overzichtelijke inzage hebt in het verbruik per telefoonnummer, facturen en andere handige informatie. ZO monitor jij voortaan nauwkeurig het verbruik binnen jouw organisatie en heb jij de volledige controle over je telefoonkosten en de efficiëntie hiervan.

Sim Only Zakelijk Vodafone: Betrouwbaar & flexibel

Met jouw Vodafone Sim Only zakelijk abonnement bij nobotel ben jij voortaan verzekerd van betrouwbare, flexibele en transparante zakelijke mobiele telefonie. Ervaar het profijt van de vele verschillende voordelen van deze unieke combinatie en blijf perfect verbonden, waar je je ook bevindt. Maak vandaag nog de overstap naar Vodafone via nobotel en ervaar zakelijke telefonie als nooit tevoren!
Zakelijk mobiel abonnement

Jouw betrouwbare partner in zakelijke mobiele telefonie

nobotel is jouw betrouwbare partner in zakelijke mobiele telefonie, met transparante maatwerkoplossingen en samenwerkingen met dé providers van Nederland:
KPN, Vodafone en Odido. Niet voor niets verblijden we al honderden bedrijven met eerlijke mobiele telefonie. Ben jij de volgende?

nobotel klant worden?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.