...

Sim Only zakelijk KPN?

Only nobotel!

Door jouw Sim Only zakelijk KPN-abonnement via nobotel af te sluiten, heb je voortaan gegarandeerd de meest professionele en betrouwbare communicatie voor jouw bedrijf! Dankzij onze speciale inkoopdeal bieden we namelijk unieke voordelen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Van een op maat gemaakt aantal megabytes of gigabytes per maand tot aan flexibele contracten zonder lange opzegtermijnen: nobotel regelt het wel!
M2M Simkaart
Sim Only Zakelijk KPN

Betrouwbaarheid van KPN, flexibiliteit van nobotel

Jouw Sim Only zakelijk KPN afsluiten bij nobotel brengt je enerzijds de betrouwbare netwerkdekking en kwalitatieve connectiviteit van KPN, gecombineerd met de flexibiliteit en eenvoudige aanpassingen vanuit nobotel. Dankzij onze unieke samenwerking met KPN profiteer jij voortaan van het beste van beide werelden: voortaan heb je een stabiele verbinding waarop jouw bedrijf kan voortgroeien en floreren, met een tal aan mogelijkheden om pakketten bij te schalen en aan te passen naar jouw specifieke wensen op dat moment. Landelijke dekking, zelfs op de meest afgelegen plaatsen, hoge internetsnelheden tussen de drukste mensenmassa’s of het maandelijks eenvoudig en kosteloos aanpassingen kunnen doen in jouw abonnementen: met de combinatie van KPN en nobotel ben jij koploper op het gebied van zakelijke telefonie!

Combineren voor optimaal bereik

Naast KPN bieden werken wij ook samen met Odido en Vodafone. Het is bij nobotel ook mogelijk je zakelijke Sim Only abonnement te combineren met verschillende providers om zo een nog betere dekking en unieke voordelen te realiseren. Door abonnementen te combineren ben jij altijd en overal verbonden, waar je je ook bevindt, met de allerbeste verbindingskwaliteit. Heb je een uitlopend personeelsbestand, met werknemers die veel reizen, werknemers in afgelegen gebieden en werknemers die alleen op kantoor zitten? Wij bekijken voor elke situatie hoe je de beste dekking ontvangt en combineren alle abonnementen netjes op één overzichtelijke factuur. Ideaal, toch?
Sim Only Zakelijk KPN
Sim Only Zakelijk KPN

Flexibelere pakketten voor jouw behoeften

Naast een fantastische landelijke dekking biedt nobotel ook de optie om jouw abonnementen flexibel in te stellen. Hier ervaar jij op meerdere manieren voordeel van: allereerst kan je bij ons kiezen voor een aantal maandelijkse MB’s/GB’s op maat, zoals 750MB, 2,5GB of 8GB. Dit in tegenstelling tot de statische paketten die providers normaal aanbieden. Of je nu een gloednieuwe startup bent of een multinational met een snel wijzigend personeelsbestand, met nobotel betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Merk je dat je toch te veel data afneemt of juist net wat data per maand tekort komt? Dan kan je dit eenvoudig bijstellen naar de gewenste hoeveelheid. Daarnaast kan je bij nobotel eenvoudig het aantal abonnementen wijzigen, bijvoorbeeld bij wijzigend personeel. Geen gedoe met opstartkosten en jarenlang vastzitten aan abonnementen: gewoon flexibel en per maand gratis in te stellen en opzegbaar.

Sim Only zakelijk KPN: Betrouwbaar & flexibel

Jouw Sim Only zakelijk KPN-abonnement in samenwerking met nobotel, verzekert je van betrouwbare en flexibelijke zakelijke mobiele communicatie. Combineer de voordelen van onze flexibiliteit en geweldige klantenservice met de kwaliteit van het KPN-netwerk en merk zelf dit jouw bedrijf vooruithelpt. Vergeet de hopeloze ouderwetse manier van mobiele zakelijke telefonie en stap vandaag nog over op de moderne manier: KPN via nobotel!
Sim Only Zakelijk KPN

Jouw betrouwbare partner in zakelijke mobiele telefonie

nobotel is jouw betrouwbare partner in zakelijke mobiele telefonie, met transparante maatwerkoplossingen en samenwerkingen met dé providers van Nederland:
KPN, Vodafone en Odido. Niet voor niets verblijden we al honderden bedrijven met eerlijke mobiele telefonie. Ben jij de volgende?

nobotel klant worden?
Zo geregeld!

Kiezen voor nobotel kan op ieder moment.

Bestaande contracten worden eventueel samengevoegd, gecombineerd of aangepast.


Wij adviseren je graag over het optimaal inrichten van het mobiele telefoonverkeer van jouw bedrijf.


Je kunt ons ook mailen op info@nobotel.nl of bellen op 088 170 0600.

Veelgestelde
Vragen

Kom je er niet uit?

Wat is datapooling?

Als je gelijke abonnementen afsluit maak je gebruik van datapooling. Een groot voordeel hiervan is dat je efficiënter omgaat met het ingekochte en minder kans hebt dat medewerkers buiten de bundel treden.

Bieden jullie multi-provider oplossingen aan?

Nobotel opereert als een virtual operator waardoor je als klant de vrije keuze hebt tussen verschillende netwerken. Wij adviseren je bij deze vergelijking en bieden zo de meest passende oplossing.

Wat is e-SIM?

De e-SIM werkt door middel van een extra chip die is toegevoegd aan jouw toestel. Wanneer je vervolgens een QR-code scant, zorgt deze chip dat het toestel verbonden wordt aan het netwerk en het bijbehorende abonnement. Bekijk hier de iPhone modellen met deze optie.